maanantai 4. lokakuuta 2010

Nationalmuseet

Kööpenhaminassa oleva nimittäin. Se, jossa ainakin H.C. Andersenin sadun mukaan on talletettuna se oikean prinsessan testannut herne. Sen (englanninkielisillä) sivuilla lukee, että auki tiistaista sunnuntaihin ja maanantaisin suljettu, paitsi from 16.10. Mitähän tuo meinaa? Mitä luulee blogiani mahdollisesti lukeva kansa, kannattaisiko mennä ovea nykimään kahden viikon päästä maanantaina?

***

The one in Copenhagen. The one that is having the pea, which tested if the princess was real or not, in it´s collections, at least H.C. Andersen said so. It says in their web page, that it is open from Thuesday to Sunday, closed Mondays, except from 16.10. What do you think, what it is supposed to mean, is there any idea to go and check the situation on Monday two weeks from today I happen to be in the town?

2 kommenttia:

  1. Nationalmuseet on aivan parhautta. Jos on pienikin mahdollisuus päästä sinne, kannattaa käydä kahvaa nykimässä. Se on lisäksi ihan keskustassa, joten jos sattuisi turha reissu, ei haittaa hirveästi. Siellä on myös visiitin arvoinen kirjakauppa, vaarallinen paikka. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Elina, ajattelinkin varmuuden vuoksi käydä kopaisemassa. Joskus villissä nuoruudessa reilillä olen siellä käynyt, mutta sekoittuu mielessä muihin sen reissun museoihin. Kirjakaupat ylipäätään ovat vaarallisia paikkoja ainakin minulle ja museoitten kirjakaupat erityisesti.

    VastaaPoista